Покрай излизането на документалния филм  и риалитито  тази година научихме

...
Покрай излизането на документалния филм  и риалитито  тази година научихме
Коментари Харесай

Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде баща

Покрай излизането на документалния филм  и риалитито  тази година научихме повече за живота на Силвестър Сталоун. Така от второто стана ясно, че когато се среща с гаджетата на дъщерите си, артистът стартира да се държи тъкмо като Рамбо - един от най-известните му персонажи, присъщ с внушителната си физика.
 Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун - по какъв начин Джейк Блум е стопил ледовете сред двамата
Човекът, стопил ледовете сред Сталоун и Шварценегер

Години на съревнование минават в положително другарство

И въпреки всичко, Силвестър Сталоун не е прочут единствено с ролята си на Рамбо и за своите 77 години е построил освен солидна кариера, само че и едно много сплотено семейство. Невинаги обаче връзките с децата му са били тъкмо по този начин, както му се е желало на артиста.

В изявление за The Hollywood Reporter предходната година той разкрива, че съжалява за моментите, в които е сложил кариерата си пред фамилния живот. В същото време обаче не скрива, че се усеща като че ли е пропилял и доста време от кариерата си.

Тук  има поради затишието, което настава след огромния му пробив в киното през 70-те и 80-те години с филмите за  и франчайза за Рамбо. През този незает за него интервал даже дъщерите му виждат по какъв начин той просто прекарва цели дни в гледане на филми, написа People.

" Мислех, че за мен беше свършено. Телефонът не звънеше ", спомня си Сталоун.

В епизод от подкаста Unwaxed, който водят София (27 г.) и Систин (25 г.), артистът даже признава, че тогава се е срамувал да им бъде татко.

" Чувствах се толкоз ненужен. Вие даже не знаехте с какво си изкарвам прехраната. Просто виждахте, че се навъртам в близост и наподобявам депресиран ", добавя.
 Трейлър на Sly - документалният филм за живота на Силвестър Сталоун
Опостушителните последствия за Силвестър Сталоун, когато е сложил кариерата пред фамилията

Трейлър на Sly

Е, за благополучие кариерата му въпреки всичко още веднъж потръгва с основни функции в " Непобедимите ", " Крийд " и " Пазители на галактиката ", които евентуално ще си останат и едни от най-популярните филми с негово присъединяване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР